Kurs og konferanser

Åpent faglig møte i Trondheim: Betong i Nye Veier-prosjekter i Trøndelag

03.09.2019 TRONDHEIM
Nye Veier er i ferd med å starte store veiprosjekter i Trøndelag, og har inngått kontrakter på tre av prosjektene hvor utvikling og optimalisering er startet før spaden snart settes i jorda. Konstruksjons- og betongfaget er sentralt hos Nye Veier både med tanke på valg av riktig konstruksjon og riktig materialvalg.
Les mer

YBN Høstsamling 2019

12.09.2019 OSLO
Yngres Betongnettverk inviterer til årets Høstsamling hos en av Norges ledende betongelementprodusenter med lang historie i bransjen – Spenncon i Hønefoss.
Les mer

(A1) Grunnkurs i betongteknologi

23.09.2019 FREDRIKSTAD
Kurset er første del i et opplæringsprogram for personell innen betongproduksjon, i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206 + NA. Kurset er godkjent av Betongopplæringsrådet.
Les mer

(A2) Videregående kurs i betongteknologi

28.10.2019 FREDRIKSTAD
Kurset er en del i et opplæringsprogram for personell innen betongproduksjon, i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206 + NA. Kurset er godkjent av Betongopplæringsrådet. Detaljprogram kommer.
Les mer

(U4) Spennbetongarbeider for spennbetongleder og kontrolleder

18.11.2019 OSLO
Utførelse av spennarmering krever spesialkompetanse. Feil eller avvik fra forutsetningene kan ha store konsekvenser for konstruksjonenes sikkerhet og bestandighet. Utbedringer av feil er ofte vanskelig og kostbart. Viktige elementer i bestrebelsene på å unngå feil er et realistisk, faglig korrekt regelverk og spesifikasjoner, samt kompetent personell i alle ledd.
Les mer

(U3) Execution of concrete for supervisors

25.11.2019 GARDERMOEN
The course participants will be given training in how to plan, prepare and lead the implementation of concrete work, to verify and document that the work performed meets the requirements, and understand the mechanisms that affect concrete structure's durability.
Les mer

(A0) Grunnkurs for betongtransportør

28.11.2019 GARDERMOEN
Kompetansegivende kurs for betongtransportører, båndbilsjåfører og pumpeoperatører i henhold til krav til kompetanse gitt i NS-EN 206 og NS-EN 13670.
Les mer

XXIV Nordic Concrete Research Symposium

11.08.2020 SANDEFJORD
The target group comprises researchers, supervisors, teachers, industry and owners/users. The program will include informal “concrete cafes” (“supervised discussions”).
Les mer