Kurs og konferanser

A1-Grunnkurs i betongteknologi

20.09.2021 Nettbasert
A1 Grunnkurs i betongteknologi for laborant, blandemaskinoperatør, produksjonsleder og kontrolleder. Kurset gir innføring i betongteknologi i henhold til krav i NS-EN 206+NA.
Les mer

A1-Grunnkurs i betongteknologi - på spansk

28.09.2021 Nettbasert
SPANSK A1 Grunnkurs i betongteknologi for laborant, blandemaskinoperatør, produksjonsleder og kontrolleder. Dette kurset gjennomføres med spansk tolk. Kurset gir innføring i betongteknologi i henhold til krav i NS-EN 206+NA. NB! Dette blir et fysisk kurs og ny dato for kurset kommer!
Les mer

A2 Videregående kurs i betongteknologi på spansk

05.10.2021 Nettbasert
A2 Videregående kurs i betongteknologi for laborant, blandemaskinoperatør, produksjonsleder og kontrolleder. Kurset gir innføring i betongteknologi i henhold til krav i NS-EN 206+NA. Dette kurset gjennomføres for spansktalende, med spansk tolk. Kurset er utsatt fra mai til september
Les mer

S2 Sprøytebetong til bergsikring

19.10.2021 SANDEFJORD
Kurset er relevant for rådgivere, byggherrer og entreprenører som har behov for oppdatering innen fagområdet og/eller som må ha kurset for å oppfylle standardens krav til oppbygging og dokumentasjon av kompetanse innen sprøytebetong til bergsikring.
Les mer

Norsk Betongdag 2021

20.10.2021 TRONDHEIM
Norsk Betongdag 2021 er den 50. i rekken! Benytt anledningen til endelig igjen å møte bransjekollegaer for faglig oppdatering! Programmet er innholdsrikt og du inviteres til et blikk både på nåtiden og fremtiden samt en liten historisk titt i bakspeilet. Meld deg på i dag for å sikre deg plass!
Les mer

U3 Execution of concrete for supervisors

26.10.2021 Nettbasert
The course participants will be given training in how to plan, prepare and lead the implementation of concrete work, to verify and document that the work performed meets the requirements, and understand the mechanisms that affect concrete structure's durability. This is an online course. We use Microsoft Teams and links will be provided shortly before the course.
Les mer

A2 Videregående kurs i betongteknologi

01.11.2021 Nettbasert
A2 Videregående kurs i betongteknologi for laborant, blandemaskinoperatør, produksjonsleder og kontrolleder. Det er gjort midlertidige endringer i kursets oppbygning for å tilpasse det til restiksjoner i samfunnet som følge av Covid-19.
Les mer

Praktisk betongdimensjonering

12.01.2022 TRONDHEIM
Kurset arrangeres av Norsk Betongforening i samarbeid med Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) og er en del av kursdagene 2022! Velkommen til lærerike dager i Trondheim!
Les mer

(P1) Kurs i tilslagskontroll

31.01.2022 PORSGRUNN
NY DATO KOMMER ETTER SOMMERFERIEN! Kurs for laboranter og lab-ledere innen kontroll av tilslag til betong, asfalt og bærelag. Kurset gjennomføres som et fysisk kurs, og nødvendige coronatiltak vil bli ivaretatt. Kurset er utsatt et par ganger pga pandemien, men nå håper vi at det er mulig å gjennomføre.
Les mer