Kurs og konferanser

Digitalt årsmøte for Norsk Betongforening

15.04.2021 Nettbasert
Velkommen til digitalt årsmøte for Norsk Betongforening. Årsmøtet er for foreningens personlige medlemmer, studentmedlemmer og representanter for bedriftsmedlemmer. Årsmøtet er gratis.
Les mer

Vårmøte 2021 - Betonglærernettverkene

15.04.2021 Nettbasert
Vårmøte for fagskoler og høgskoler/universiteter arrangeres digitalt via Microsoft Teams på grunn av Covid -19. VÅRMØTE ER GRATIS. Vi trenger påmelding for å sende deg Teams lenker til fellesdelen og de separate delene for hhv fagskoler og høgskoler og universiteter.
Les mer

Betongcast nr. 14: Spennkabler og korrosjon

21.04.2021 Nettbasert
Hvordan kan man inspisere eldre spennarmerte bruer og hva er tilstanden på etterspente bruer fra 60- og 70- tallet i Norge? Bli med på Betongcast nr. 14 og hør Roy Antonsen og Lise Bathen, begge Statens vegvesen, gjennomgå resultater fra Statens vegvesens forsknings- og utviklingsprosjekt "Bedre bruvedlikehold" samt hva som er veien videre.
Les mer

(A3) Produksjons- og samsvarskontroll

03.05.2021 Nettbasert
Endelig blir det A3-kurs igjen. Denne gangen kjører vi kurset digitalt, da vi ser at smittesituasjonen sansynligvis ikke har endret seg tilstrekkelig innen mai. Programmet som ligger inne er under revisjon, og vil bli tilpasset en digital gjennomføring.
Les mer

Fiberarmert betong i bærende konstruksjoner

26.05.2021 Nettbasert
Fiberarmert betong er langt mer enn sprøytebetong i tunneller. Lær om anvendelsesområder, fibertyper, kontrollmetoder og får praktiske råd og tips med hensyn til produksjon og utførelse.
Les mer

(P1) Kurs i tilslagskontroll

23.08.2021 PORSGRUNN
Kurs for laboranter og lab-ledere innen kontroll av tilslag til betong, asfalt og bærelag. Kurset gjennomføres som et fysisk kurs, og nødvendige coronatiltak vil bli ivaretatt.
Les mer