Betongcast er et samarbeid mellom Norsk Betongforening, Norsk forening for betongrehabilitering, FABEKO og NB sine lokale medlemsgrupper, og er et tilbud til alle som er interessert i betong og betongrehabilitering.

 

Onsdag 22. april gikk Betongcast nr. 1 på lufta og tema for sendingen var «Fremtidens betong med fiber» og Sindre Sandbakk, Dr.techn. Olav Olsen var foredragsholder.

 

Onsdag 29. april gikk Betongcast nr. 2 på lufta, og tema for sendingen var NB publikasjon nr. 9 «Betongoverflater» og Berit G. Petersen, Unicon var foredragsholder.

 

Onsdag 06. mai gikk Betongcast nr. 3 på lufta, og tema for sendingen var «Hvordan blir det nye nasjonale tillegget til NS-EN 206/NA:2020?» og Øyvind Sæter, Unicon var foredragsholder.

 

Onsdag 13. mai gikk Betongcast nr. 4 på lufta, og tema for sendingen var «Betongens miljøegenskaper» og Thomas Beck, Mapei var foredragsholder.

 

Onsdag 20. mai gikk Betongcast nr. 5 på lufta, og tema for sendingen var «Betong med aluminiumsarmering» og Harald Justnes, Sintef Community var foredragsholder.

 

Onsdag 27. mai gikk Betongcast nr. 6 på lufta, og tema for sendingen var «Miljøoptimale betongkonstruksjoner» og Steinar Røine, Spenncon var foredragsholder.

 

Onsdag 03. juni gikk Betongcast nr. 7 på lufta, og tema for sendingen var  NB pub. nr. 37  «Lavkarbonbetong»  og Lars Busterud, Schwenk Norge var foredragsholder.

 

Onsdag 10. juni gikk Betongcast nr. 8 på lufta, og tema for sendingen var NB pub. nr. 15  «Betonggulv» og Bernt Kristiansen, AF Gruppen og Hans Stemland, Sintef var foredragsholdere.

 

Siste Betongcast før sommeren og den 9. i rekken, ble sendt onsdag 17. juni og tema for sendingen var «CIRCULUS prosjektet» og Iveta Novakova og Leif-Gunnar Hanssen fra UiT Norges Arktiske Universitet i Narvik var foredragsholdere.