Aktuelt

Månedens Betongprofil/Ny i styret

I Norsk Betongforening sin serie månedens betongprofil trekker vi frem personer hvis karriere eller personlige engasjement kan være til inspirasjon for andre.  Vi ønsker å vise hvor spennende de ulike jobbhverdagene i vår bransje kan være. I denne utgaven av Månedens Betongprofil benytter vi samtidig anledningen til å presentere et helt nytt styremedlem i Norsk Betongforening. Bli kjent med Bård Arntsen som er opptatt av hvor viktig betong er for å sikre et velfungerende samfunn og som er fasinert av hvor komplekst og interessant materialet er.

Les mer

Etterlysning: Flotte betongarbeider!

Betongtavlen er en ærespris som blir tildelt byggverk hvor betong er anvendt på en miljømessig, estetisk og teknisk fremragende måte. Nå er juryen på jakt etter kandidater til årets pris. Jobber du med et prosjekt du mener fortjener vurdering så vil Norsk Betongforening gjerne bli tipset!

Les mer

Utlysning av Fondsmidler for 2022 

Norsk Betongforening ønsker å stimulere aktivitet i betongbransjen. Gjennom foreningens utviklingsfond tildeles midler til formål eller prosjekter som ikke initieres av NB, men er i tråd med NBs gjeldende strategi, visjoner og formål. Fondet skal kunne støtte prosjekter som går over flere år.

Les mer

Vinner av Betongtavlen 2021 er Alexander Kiellandsgate!

– En ikonisk enebolig i Sandnes tegnet av Trodahl Arkitekter. Hele bygget fremstår som uvanlig gjennomtenkt – og gjennomført! Betongens egenskaper er utnyttet til fulle, og med en utførelse som vitner om en begeistring for materialet. Bygget viser på en enkel og tilforlatelig måte at betong kan vært et hovedmateriale i et «vanlig» hus i et typisk boligstrøk,» skriver juryen i sin begrunnelse.

Les mer