Månedens betongprofil

Spalten ”Månedens Betongprofil” lånes denne gang ut til ”Ny ansatt i sekretariatet”: Bli kjent med vår nye kollega Trine Erikson!

 

Den 2. januar begynte Trine i Tekna og hun skal bruke mesteparten av sin tid for Norsk Betongforening. Trine er sporty, positiv og engasjert og er skikkelig god på planlegging og gode rutiner. Vi er glade for å ha fått med oss henne på laget!

 

Hvem er du Trine?
Jeg er 36 år og bosatt på Skedsmokorset, sammen med min familie. Samboer og 2 barn på 7 og 10 år. Opprinnelig er jeg Særping, men har bodd 10 år på Lillehammer. Stor fan av nærfriluftslivet, kultur og tid med familien.

 

Hva er din bakgrunn?
Jeg har bachelor i reiseliv fra Høgskolen i Innlandet. Jobbet som prosjektkoordinator i ulike stillinger. Jeg kommer sist fra Eidsvollsbygningen (Eidsvoll1814) som bookingansvarlig og Den Norske Turistforening som administrasjonsrådgiver. Har etter hvert tilegnet meg god erfaring med koordinering av arrangementer og administrativt arbeid.

 

Hvorfor hadde du lyst til å jobbe for Tekna og Norsk Betongforening?
Det er en ny og spennende forening for meg, som jeg var jeg nysgjerrig på.  Jeg elsker å legge til rette, koordinere og jobbe med kurs/arrangementer. Dette sammen med flinke og engasjerende mennesker, var en avgjørende faktor ved valg av ny arbeidsplass.

 

Hvilke oppgaver skal du ha for foreningen?
Jeg skal ha ansvar for å følge opp kompetransekursene til NB samt ha oppgaver i forbindelse med andre kurs og arrangementer. Jeg skal også være sekretær for medlemskomiteen, legge til rette for deres aktiviteter og bistå med publisering og markedsføring av åpne faglige møter og ekskursjoner.

 

Når føler du at du har hatt en bra dag på jobb?
Jeg er en sosial person, så gode dager på jobb er ofte forbundet med teamarbeid eller sosiale møter. Som en person med sans for struktur og orden, er det topp å kunne krysse av i huskelisten.

 

Hva gleder du deg mest til i din nye jobb? 
Å bli kjent med nye mennesker i en spennende bransje. Jeg håper å kunne bidra positivt med min erfaring fra tidligere arbeidsplasser. Stortrives allerede!

 

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Jeg er mye sammen med familie og venner. Barna våre er i en aktiv alder, så gjerne en klatretur, ute i naturen eller koser oss på kafé. Det går mye tid til bryllupsplanlegging, som er satt til juni 2024. Storkoser meg med sjekklister og Excel-ark!

 

Foto: privat

Del saken