Stafettpinnen går videre i Bergen og i Østfold

Lars Vallevik & Jarle Hatlelid har gjennom flere tiår bidratt svært aktivt som ledere av medlemsgruppene i Østfold og Bergen. Nå overlater de roret til nye krefter.

Nye krefter i medlemsgruppene i Bergen og i Østfold 

Lars har vært aktiv i medlemsgruppen i Bergen siden 1990 og har vært personlig medlem i Norsk Betongforening siden 1976! Hans engasjement og evne til å dele kunnskap har betydd mye for betongmiljøet i Bergen. Ståle Liland i NCC går også ut av gruppen og hans kollega Stian Nilsen overtar. Ståle har vært med siden 2011 og har gjort en solid innsats.  Styret for medlemsgruppen i Bergen består nå av: Kåre Reknes, Multiconsult, Thomas Bøhme, Joanna Markowska, Cowi, Åse Lyslo Døssland, Multiconsult, Bård Pedersen, Statens vegvesen og Stian Nilsen, NCC .


Lars Vallevik er fortsatt personlig medlem i Norsk Betongforening og engasjert fagperson, men har gitt stafettpinnen videre etter en årrekke som leder for medlemsgruppen i Bergen. 

 

I Østfold har Karl-Jørgen Kristiansen tatt over som leder etter Jarle Haltleid. Jarle har i sin tid som leder på en suveren måte sørget for engasjement og alltid stort fremmøte på åpne faglige møter i Østfold. Jarle har også klart å legge til rette for fornyelse i det lokale styret med flere nye medlemmer. Nye og gamle medlemmer i styret i Østfold er nå Karl- Jørgen Kristiansen, Multiconsult, Birger Pollen, Birger Pollen & co, Christian Janshaug, Heidelberg Materials, Emil Kjøniksen, Betong Øst, Inge Richard Eeg, Ken Eriksen, Betongbygg, Omar Mulac, Pro Consult, Svein Raknerud, R-bygg, Tommy Cielicki, Marius Birkeland, Hiof og Mathias Ljungstrøm, Heidelberg Materials.

Her er noen av styremedlemmene i medlemsgruppa i Østfold – fra venstre Karl Jørgen, Mathias, Tommy, Christian, Jarle og Omar .

 

Del saken