Spalten ”Månedens Betongprofil” lånes denne måneden ut til ”Ny i sekretariatet”

– Bli kjent med vår nye kollega Stine Stokkeland!
Den 3. januar begynte Stine Stokkeland i Tekna og hun skal bruke mesteparten av sin tid for Norsk Betongforening, og her kan du bli litt kjent med henne.

Hvem er du Stine?
Jeg er 30 år fra Indre Agder, nærmere bestemt Øvrebø i Vennesla. Men jeg har bodd i Oslo i over 10 år nå, så jeg er vel på veien mot å bli ei storbyjente. Jeg er sosial og glad i å være sammen med mennesker, også liker jeg fysisk aktivitet og friluftsliv, på et behagelig og amatørmessig nivå altså.   

 

Hva er din bakgrunn?
Jeg er utdannet lektor, men har aldri jobbet som det…
Da jeg var ferdig utdannet startet jeg å jobbe i KRIK, en ideell organisasjon, hvor jeg koordinerte og fulgte opp distriktsarbeid og frivillige. Før jeg startet i Tekna jobbet i studieadministrasjonen ved en høgskole i Oslo, og har drevet mye med planlegging og koordinering av studieår med alt som hører til.
 

 

Hvorfor hadde du lyst til å jobbe for Tekna og Norsk Betongforening?
Jeg hadde lyst på nye utfordringer, og da jeg kom over stillingsutlysningen virket dette å være interessant. Jeg tror jeg er en typisk administrasjonsarbeider: jeg liker å ha system, er strukturert og trives godt med administrative oppgaver. Samtidig har jeg et behov for en sosial jobb, og å møte mennesker, og jeg har savnet å arbeide med frivillige. Her i Tekna og NB virker det som at jeg får gjort begge deler, noe jeg er svært fornøyd med!
Som lektor håper jeg og at jeg kan få brukt min indre pedagog i arbeidet med kurs og arrangementer. 
 

 

Hvilke oppgaver skal du ha for foreningen?
Foreløpig skal jeg være sekretariat for Medlemskomitéen og YBN, samt ha administrasjonsansvar for kompetansekursene A0 og A0S. 

 

Når føler du at du har hatt en bra dag på jobb?
De dagene jeg har fått gjort flere av oppgavene som er blitt utsatt over en tid, og som gjerne bare tar fem minutter, da har jeg en god følelse. Ellers er jeg helt avhengig av en to-do-list for å ha oversikt over hva jeg skal gjøre, og jo kortere denne listen er når helgen står for døren, jo bedre er det! Også synes jeg det er givende og motiverende med sosiale møtepunkt, så jeg tror jeg vil ha gode dager på jobb i møte med frivillige og kolleger i diverse situasjoner. 

 

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Jeg liker å bruke tid med vennene mine og mener alle måltid smaker bedre sammen med venner eller familie. Ellers liker jeg svært godt å være ekstra-tante til diverse små barn som er kommet de siste årene. Jeg glad i å være ute, og å være i fysisk aktivitet, og jeg tar gjerne en løpetur når anledningen byr seg. 

 

Hva gleder du deg mest til i din nye jobb? 
Å møte nye mennesker og lære nye ting!
Ikke til forkleinelse for egen del, men min betongkunnskap har mangedobbelt seg siden nyttår, og jeg kan fortsatt minimalt, men jeg skal lære mye, og til slutt håper jeg å imponere:)
 

Del saken