Vellykket fib symposium!

Norsk Betongforening arrangerte fib symposium on Conceptual Design of Concrete structures 29 juni til 1. juli. Til sammen 75 deltakere fra 20 land møttes på SALT i Oslo for presentasjon av papers, workshops og internasjonal nettverksbygging.

 Arrangementet ble åpnet av Tor Ole Olsen som var leder for organisasjonskomiteen. Symposiet rettet seg mot yngre mennesker og de uformelle rammene på SALT bidro til en god stemning med erfaringsutveksling og gode faglige diskusjoner.

YBN bidro som vertskap for welcome reception onsdag kveld og stilte for øvrig med møteledere og frivillige under symposiet.

Conceptual Design Award for beste paper ble utdelt. Juryen er på bildet:

  

Det ble og holdt en workshop for Young Members Group (YMG) hvor temaet var å se fremover – hvordan YMG og unge ingeniører og arkitekter kan jobbe i fremtiden.

Lørdag var det ekskursjon i Oslo «A Concrete Walk» der ikoniske bygg som blant annet Hydrobygget, Indeksbygget, Trekantbygget og Deichman Bjørvika ble besøkt.

Symposiet ble avsluttet med et inspirerende foredrag om kreative prosesser av Snøhetta gründer Kjetil Thorsen i Snøhettas lokaler.

 

 

Del saken