Nye styremedlemmer i Yngres Betongnettverk

Det er nå satt nytt styre i YBN og styret vil samtidig gi en stor takk til Nina E. Borvik, Skanska Norge AS og Dmitrij Minasow, Betongelementforeningen som har lagt ned mye bra bransjearbeidet i Yngres Betongnettverk.

Det skjer endringer i styresammensetning i Yngres Betongnettverk, med to medlemmer ut og to nye inn. Nina Engen Borvik, Skanska Norge AS, har vært i styret siden 2014, og har vært en viktig bauta for det unge nettverkets strategier og bransjeforbindelser. Nå velger hun å gi plassen videre til yngre krefter. Dmitrij Minasow, Betongelementforeningen, kom inn i styret i 2018 og har vært en viktig brikke for å bygge bruene som manglet til elementindustrien.
YBN takker for den gode innsatsen både Nina og Dmitrij har lagt ned i bransjearbeidet i Yngres Betongnettverk.
De to nye medlemmene er Martin Dyvesveen og Emil Kjøniksen, Øst AS. To motiverte unge betongentusiaster som ble utdannet for kort tid siden. -Vi gleder oss til å samarbeide med Martin og Emil. De kommer med ferske øyne på bransjen og nye ideer, og vi setter pris på engasjementet deres, sier Malene Sommerstad på vegne av hele styret.

For mer informasjon om YBN klikk deg videre her: YBN

Del saken